Center for projektudvikling og iværksætteri

 

Job nu:

For dig der har brug for et skub eller for ny inspiration for at få et aktivt arbejdsliv igen. Har du været ledig længe? Mangler du at få afdækket dine kompetencer? Har du brug for at få klarhed over dine muligheder på jobmarkedet? Eller, har du brug for intensiv sparring i din jobsøgningsproces? Så tilbyder vi et individuelt forløb med udgangspunkt i dine ønsker og kvalifikationer, hvor du får redskaber til at sætte realistiske jobmål og nå dem.

Vi lægger vægt på hurtig virksomhedskontakt og på praktik, som primært redskab til hurtigst muligt at finde fodfæste på arbejdsmarkedet igen - enten i form af introducerende virksomhedskontakt af et par dages eller en uges varighed med henblik på afklaring af ønsker - eller længerevarende praktik til afklaring af kompetencer og muligheder. Du vil under forløbet få vejledning og undervisning i:

  • Jobsøgningsmetodik – ansøgning, CV, fortolkning af jobannoncer, jobsamtaletræning,
  • Jobsøgningsstrategi – afsøgning af områder, metoder, prioritering,
  • Arbejdsmarkedet lige nu – jobåbninger, begrænsninger, stillingstyper og krav,
  • Løntilskud, fleksjob og alternative veje til arbejdsmarkedet.

GefionCenters job- og virksomhedskonsulenter har mange års erfaring med specialiserede jobsøgningsforløb for ledige med erhvervs- og uddannelsesbaggrunde på alle niveauer, hvor praktik, netværksdannelse, alternative jobveje og individuel coaching er i fokus.

Varighed: Aftales individuelt – løbende optag. Kontakt os for en indledende samtale, hvor du vil få mere at vide, om hvad GefionCenter kan tilbyde.

Iværksætter:

Overvejer du at blive selvstændig eller har du allerede taget beslutningen? GefionCenter tilbyder specialiseret rådgivning i begge tilfælde. Hvad enten du mangler yderligere afklaring i forhold til forretningsidé og koncept eller du har brug for rådgivning i forbindelse med egentlig opstart af din virksomhed, så tilbyder vi individuelle forløb med fokus på følgende elementer:

  • Personlig afklaring - udarbejdelse/revision af forretningsplan - budgettering og regnskab,
  • Virksomhedsjura - markedsføring og salg, herunder fremstilling af præsentationsmaterialer,
  • Netværk - webdesign – kontrakter, aftaler og kundekontakt - præsentation – fundraising.

GefionCenter har solid erfaring med opstart af mange typer virksomheder i alle faser fra idé til implementering og opfølgning, fra detailhandel til vidensiværksætteri. Forløbet er individuelt tilrettelagt og tilpasses dit fagområde og dit koncept.

Varighed: Aftales individuelt – løbende optag. Kontakt os for en indledende samtale om din forretningsidé.

Projektværksted/Nichepræget jobsøgning:

Ønsker du at realisere dit forskningsprojekt, finansiere kunst- eller designprojekter, arbejde med internationale projekter eller skabe netværk og funding i forbindelse med projektudvikling, så tilbyder vi dig en professionel vurdering af dit projekts bæredygtighed.

Det kan også være at dit fagområde fordrer en særlig tilgang i jobsøgningsmetodik og proces, eller du ønsker at bygge videre på en delvis tilknytning til arbejdsmarkedet. GefionCenter har mange års erfaring med nichepræget jobsøgning og alternative veje til at blive selvforsørgende. Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig.

I projektværkstedet får du specialiseret rådgivning i alle faser fra idé til implementering og opfølgning. Forløbet er individuelt tilrettelagt og tilpasses dit projekt og koncept.

Varighed: Aftales individuelt – løbende optag. Kontakt os for en vejledende samtale om dit projekt.

Alle forløb er rettet mod ledige, som enten ønsker professionel vejledning i jobsøgning, der har brug for coaching i forbindelse med afklaring af ønsker og muligheder, for rådgivning i forbindelse med realisering af egne projekter eller virksomhed. Du kan vælge et af de beskrevne koncepter eller skræddersy dit eget forløb. Du aftaler deltagelse med dit lokale jobcenter eller din anden aktør.

Kontakt os for en vejledende samtale hvor du vil få mere at vide om hvad GefionCenter kan tilbyde.

  
 
 
Forside  -  Tilbage
     

GefionCenter  v/Dan Malberg    Rådhusstræde 11, 2tv   1466 københavn K.   Tlf: 3315 0210   Mobil: 2040 8033