Center for projektudvikling og iværksætteri

 

Projektværksted/Nichepræget jobsøgning:

Ønsker du at realisere dit forskningsprojekt, finansiere kunst- eller designprojekter, arbejde med internationale projekter eller skabe netværk og funding i forbindelse med projektudvikling, så tilbyder vi dig en professionel vurdering af dit projekts bæredygtighed. I projektværkstedet får du specialiseret rådgivning i alle faser fra idé til implementering og opfølgning. Forløbet er individuelt og tilpasses dit fagområde og dit koncept.
Det kan også være at dit fagområde fordrer en særlig tilgang i jobsøgningsmetodik og proces, eller du ønsker at bygge videre på en delvis tilknytning til arbejdsmarkedet. GefionCenter har mange års erfaring med nichepræget jobsøgning og alternative veje til at blive selvforsørgende. Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig.

Varighed: Aftales individuelt - løbende optag.

Iværksætter:
Overvejer du at blive selvstændig eller har du allerede taget beslutningen? GefionCenter tilbyder specialiseret rådgivning i begge tilfælde. Hvad enten du mangler yderligere afklaring i forhold til forretningsidé og koncept eller du har brug for rådgivning i forbindelse med egentlig opstart af din virksomhed, så tilbyder vi individuelle forløb med fokus på følgende elementer:
Personlig afklaring - Udarbejdelse/revision af forretningsplan - Budgettering og regnskab -
Virksomhedsjura - Markedsføring og salg, herunder fremstilling af præsentationsmaterialer -
Webdesign - Kontrakter og aftaler - Kundekontakt og netværk - Fundraising
GefionCenter har solid erfaring med opstart af mange typer virksomheder, fra detailhandel til videniværksætteri. Kontakt os for en indledende samtale om din forretningsidé.

Varighed: Aftales individuelt - løbende optag.

Alle forløb er rettet mod ledige som enten ønsker professionel vejledning i jobsøgning, som har brug for coaching i forbindelse med afklaring af ønsker og muligheder eller for rådgivning i forbindelse med realisering af egne projekter eller virksomhed. Du kan vælge et af de beskrevne koncepter eller skræddersy dit eget forløb. Du aftaler deltagelse med dit lokale jobcenter eller din anden aktør.

  
 
 
Forside  -  Tilbage
     

GefionCenter  v/Dan Malberg    Rådhusstræde 11, 2tv   1466 københavn K.   Tlf: 3315 0210   Mobil: 2040 8033